Kismama fotózás

Kismama fotózás

A várandósság minden nő életében különleges időszak.

Miközben anyává válsz, 9 olyan hónap telik el, mely semelyik másikhoz nem fogható - és ezek az izgalmas hónapok bizony sohasem térnek vissza…

Mi végigkísérjük és megörökítjük tested-lelked változását egy egyedi fotósorozat keretében!

Mit tartalmaz a kismama fotózás csomag?

34.900 Ft-ért maradandó élményt és életre szóló emléket, melynek része:

  • 2 óra műtermi fotózást
  • 20 db retusált képet, amit DVD-n adok át
  • 20 db 10*15 cm-es nyomtatott fényképet
  • igény szerint 15x20 cm méretű fotókönyv maximum 20 db képpel (+8000 Ft)
  • a sminket

egy felkészült és lelkes csapat közreműködésében.

Mire számíthatsz a kismama fotózás közben?

Egy-egy alkalom körülbelül két-három órát vesz igénybe. Sminkes kollégánk elsőként elkészíti számodra azt a sminket, amely leginkább kiemeli a szépségedet.

Ezután megkeressük a számodra legelőnyösebb fényeket és testhelyzeteket. A kreativitás mellett természetesen a kényelmedet is mindvégig szem előtt tartjuk!

Fotózás után

A fotózás végeztével közösen választjuk ki azokat a képeket, amelyet hamarosan retusáltan, DVD-n és nyomtatva is kézhez kapsz.

Várandósan is csodás vagy!

Rendkívül örülünk azoknak a visszajelzéseknek, melyek szerint a fotózás nálunk már önmagában élményszámba megy. Ha izgulnál a kismama fotózást megelőzően, vagy még sosem készítettek rólad profi fotókat, jusson eszedbe: rengetegen gondolják úgy, hogy épp a kismama fotózás segített újra meglátni magukban a gyönyörű és vonzó nőt.

Gyakorlati tanácsok kismama fotózás előtt

Ha várandósságod egészét meg szeretnéd örökíteni, előnyös, ha minden alkalomra ugyanabban a ruhában érkezel, így tudjuk a folyamatos változásodat és a pocak fejlődését igazán látványosan megjeleníteni.

Legalább három képen meg kell, hogy örökítselek - de egy igazán látványos sorozathoz ajánlott 6-8 alkalommal fotót készíteni. Az utolsó képet akár az újszülött babával is elkészíthetjük.

Sminkre nincs szükség, hiszen azt saját sminkesünk elkészíti helyetted, hajadat pedig bátran hordd úgy, ahogy az számodra kényelmes.

Keress meg, és engedd, hogy kihozzuk a várandós hónapjaidból a maximumot!

Ha kedvet kaptál a kismama fotózáshoz, örömmel egyeztetek veled időpontot a következő telefonszámon:

+36 30 998 65 51