Családi fotózás

Családi fotózás

Szeretteink, családunk fotózása, megörökítése remek ajándék, csodálatos emlék!

Műtermem a már említett fotós csomagok mellett egy igen különleges szolgáltatást is kínál: a családi fotózást. Ilyenkor a megrendelő szerettei körében tölthet el pár órát a kamerák előtt, természetesen a neki leginkább megfelelő körülmények között, kellemes hangulatban.

Az elkészült családfotókat igény szerint kezeljük, retusáljuk, hogy mindenki a legjobb formáját mutathassa rajtuk. Célom, hogy minden családtag, a felvételek minden szereplője elégedett legyen a családi fotózás eredményével, és boldogan fogadja a kész képeket – hiszen, mint tudjuk, minden fénykép örök emlék.

Együtt a legfontosabbak – ez a családi fotózás lényege

Gyermekkorom óta rajongok a fotózásért, ám nem véletlen, hogy 2010-ben, kisfiam születése után kezdtem komolyabban foglalkozni ezzel a szakmával, művészettel: saját családom fotózása, fontos pillanataim megőrzése rendkívül nagy motiváló erővel bírt számomra. Stílusomat a természetes, maníroktól mentes, hiteles hozzáállás jellemzi; ezt a megközelítést igyekszem átültetni a családi fotózás gyakorlatába is. Szeretteink lefényképezése, megörökítése sokkal több, mint egy újabb fotó a sok közül: mementó, ötletes ajándék és egyben olyan közös, családi program, ami közelebb hoz minket egymáshoz.

Nem is beszélve arról, milyen dekoratív értéket képvisel néhány remekbeszabott családi fotó. Ez a fényképészeti hagyomány egyidős az egész művészeti ággal; egy olyan tradíció, melyet érdemes ápolnunk.

Lássuk, mit is kínálok családi fotózási csomagomban!

Lássuk, mit is kínálok családi fotózási csomagomban!

  • 2 óra családfotózást a műteremben,
  • 20 retusált kép leszállítását DVD-n,
  • 20 db 10*15-ös, kiváló minőségű fényképet,
  • továbbá egy 10X15 cm-es könyvecskét, maximum 20 fényképhez (8000 Ft).
    A teljes ár 34.900 Ft

A családi fotózás népszerű szolgáltatás, garantálom a magas minőséget és a remek, családias hangulatot – mert ez nem munka, hanem közös élmény, szórakozás az egész család számára!