Babafotózás, újszülött fotózás

Nincs még egy olyan alkalom az életedben, mint amikor gyermeked születik. Biztosan meg szeretnéd örökíteni, és ezt miért is ne bíznád egy olyan profi fényképészre, akinek mindene a babafotózás? Hiszen ha szívvel-lélekkel készülnek gyermekedről a képek, biztos lehetsz benne, hogy gyönyörűek lesznek a keretbe foglalt emlékek.

Mitől lesz különleges a babafotózás?

Természetesen tőletek, a gyermekek és a szülők kisugárzásától, a fényképezőgép csak eszköz.

A kicsikkel töltött idő már önmagában érték, a szülők számára felejthetetlen élményt jelentenek az első szavak, az első mosoly vagy az első lépések. Mondanom sem kell, hogy ezek a kezdeti évek a legmeghatározóbbak mind a baba, mind a szülők számára.

A babafotózás kényelmes, fűtött műteremben történik, ahol otthonosan érezhetitek magatokat gyermeketekkel. Érdemes magatokkal hoznotok egy-egy kedvenc plüssállatot, így garantált lesznek a nagy nevetések, és jó hangulatban telik majd a fotózás.

Babafotózás alkalmaira várunk minden csöppséget 15 napos kortól egy éves korig. Egy alkalom két órát vesz igénybe. Ha kicsinyed fiatalabb, akkor ajánlom figyelmetekbe az újszülött fotózás szolgáltatásomat.

Mivel lesztek gazdagabbak a babafotózás végén?

  • Egy kellemes, vidám élménnyel.
  • 20 db restaurált képpel DVD-re írva.
  • 20 db 10*15-ös fényképpel.
  • 15*20 cm-es kiskönyvvel, amelybe max. 20 kép fér el.

Újszülött fotózás – a legkisebbekkel is születhetnek közös élmények

Várlak titeket az újszülött fotózás felejthetetlen alkalmaira, ha gyermeked egészen újonnan érkezett a világra. Ez az időszak rendkívül izgalmas, hiszen ilyenkor igazán friss a világ a gyermekek számára. Nincs meghatóbb látvány, mint amikor az újszülöttek rácsodálkoznak a külvilág csodáira.

Az újszülött fotózás 6-12 napos kor között ajánlott, amikor a baba még szinte egész nap békésen alszik. Az újszülött fotózás szintén műteremben történik. Minderről bővebben az „újszülött fotózás” menüpont alatt tájékozódhatsz.